Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2015 08:00 - Създаване на луксозно изглеждащ дом
Автор: koket Категория: Други   
Прочетен: 547 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Как да създадем луксозно изглеждащ дом

Домът е нашата крепост. Той показва как живеем, какви ценности имаме, какво харесваме или с две думи той е отражение на самите нас. В генетичния ни код е заложено да искаме най- доброто и винаги да се борим за него. Това важи в пълна сила за обкръжението, семейството и дома. Домът може да изглежда скъп и луксозно обзаведен, без непременно това да струва много пари или да са необходими безбожни усилия. С някои дребни детайли и прецизно подбрана декорация, домът може да се превърне в едно прекрасно, скъпо във всеки смисъл на думата и луксозно място.

Свежите цветя предават класа на всяко пространство. Те изглеждат прекрасно на всякакъв фон и могат да променят обстановката на дома. Няма значение в какви цветове и какъв вид ще бъдат, достатъчно е да бъдат сложени небрежно в красива ваза.

Високите корнизи придават височина на тавана, което от своя страна чисто илюзорно кара пространството да изглежда голямо. А ако е подбрана ефирна и красива материя за пердета, домът веднага се превръща в копие на домовете на богаташите от списанията.

Подходящата боя, понякога, може да е всичко, от което домът има нужда. Добре боядисаните с качествени бои и подходящи тонове стени могат да направят чудеса. Разликата между евтина и некачествена боя и скъпа и качествена, могат да бъдат около две категории по- надолу или по- нагоре в класацията за лукс.

Меките и пухкави килими в деликатни или смели цветове, поставени на правилните места у дома, разчупват атмосферата и могат да бъдат буфер и да компенсират някои не толкова добри решения свързани с декорацията на дома.

Красивите и стилни осветителни тела, комбинирани подходящо с обзавеждането и съчетани добре с цялостния интериор на дома придават лукс. Освен всичко, те могат да се превърнат и в основен декоративен елемент, около който да се изгради цялата концепция.

Някои конкретни мебели и декоративни елементи също могат да придадат скъпарски вид на дома. Такива са добре подредените библиотеки, големите рамки за снимки поставени върху някой комодин или нисък шкаф, красивите луксозни вази и възглавниците със златисти или сребристи елементи.

А едно от най- важните неща, което придава луксозен вид на дома е чистотата. В скъпите и луксозни домове няма разхвърляни вещи, натрупани дребни декоративни предмети и прочие неща, които отнемат вниманието. Редът и чистотата са всичко и те са в основата на добрия вид на дома.

Съчетаването на няколко или всички от тези елементи може да превърне дори и най- малкото и обикновено изглеждащо жилище в копие стилен, луксозен и скъп дом като от корица на списание. Инвестицията е поносима, а в съчетание с добър вкус, вглеждане в детайла и не много време за планиране и пазаруване, домът лесно може да се превърне в жилище от категория пет звезди плюс.
 


Тагове:   лукс,   мебели,   дизайн,   декориране,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koket
Категория: Други
Прочетен: 152584
Постинги: 80
Коментари: 0
Гласове: 34
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930