Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2015 08:00 - Декорации с топки за елха : животни и любими герои
Автор: koket Категория: Други   
Прочетен: 2228 Коментари: 0 Гласове:
0



Декорации с топки за елха: животни и любими герои

Време за поставяне на коледна украса и за изваждане на големите кутии с коледни играчки, скрити в деimageбрите на дома. И всяка година украсата е една и съща, а това омръзва.... най- вече на децата. Все пак, на доскучелите коледни топки, може да се даде нов живот и те да се превърнат в интересни и симпатични животинчета и анимационни герои.

Мики и Мини Маус I
 Една голяма и две по- мънички коледни топки, лесно се превръщат в любимите герои на децата. Горещият силикон помага да се залепят стабилно топките една за друга, а няколко панделки от кадифе, сатен или органза, лесно се превръщат в папионка на Мики или украса за главата на Мини.

Мини и Мики Маус вариант II
За тези сладурковци са необходими червени коледни топки, черен филц и черна боя. За Мики Маус с черна боя се боядисват топките до половина. Изрязват се два полукръга от филц и се залепят на мястото на ушите на любимия анимационен герой. За Мини е необходимо само залепяването на ушички, а по желание топките може да се напръскат с брокатен спрей.

Меченце
Необходими са тампони за разгримиране, от които да се оформят 4 лапички и глава за мечо. Тампоните се залепят на местата, където трябва да са частите на животинчето и с мъниста или маркер се оформят очичките и нослето. А защо не и да се направи малка пухкава опашчица?

Еленче
Елените на Дядо Коледа могат да украсят домашната елха. Вземат се няколко топки с еднакви големина и цвят, от двете страни на мястото за закачане се залепят малки, крехки, разкроени клончета за рога. Залепя се червено топче или дървено мънисто за нос и се рисуват очички. Така може да се изработи цялата менажерия на белобрадия старец.

Костенурките Нинджа
Цветна хартиена лента и пластмасови декоративни очички превръщат всяка коледна топка в един от четиримата храбри детски герои. Леонардо, Микеланджело, Рафаело и Донатело са елементарни за изработка, но и впечатляващи за украса на елха. Хартията се увива около топката, залепя се и върху залепеното място се поставя едното оченце, до него се залепя второто.

С помощта на филц, цветни малки памучни топченца, пластмасови очи и горещ силикон, всяка стара коледна топка се превръща за минутки в животно. И всичко зависи от желанията и предпочитанията на домашните.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koket
Категория: Други
Прочетен: 152575
Постинги: 80
Коментари: 0
Гласове: 34
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930