Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2015 08:00 - Невероятното коледно дърво
Автор: koket Категория: Други   
Прочетен: 1236 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Невероятното коледно дърво

Коimageледните празници отново наближават, а с тях и треската по украсяване на дома, поставяне на елха и подготвяне на подаръци. Но обикновено с всяка изминала година тръпката дори за децата става по- малка, защото обикновената и стандартна елха бързо омръзва, без значение с какви и колко играчки се украсява. Но от скуката и еднообразието винаги може да се избяга. Дори при коледното дръвче.

Коледна елха-рокля
Една от най- красивите и изумителни идеи свързани с коледното дръвче е превръщането му в красива одежда. Елхата се трансформира с пола тип кринолин или цяла рокля, като в горната част се използва пластмасов торс или манекен. Въображението позволява роклята да се превърне в едно прекрасно модно и коледно бижу, което със сигурност ще привлече погледите и ще украси дома.

Град в клоните
В клоните на обикновеното, зелено и прелестно разлистено коледно дърво, може да се разположи малък град или да се пресъздаде сцената на рождество Христово или сцена с любими герои. Според тежестта и размера на фигурките, които ще се използват, е необходимо да се подберат дискове за основа, които да се прикрепят между пластовете иглести клонки към стеблото на дървото. Това забавление със сигурност ще ангажира вниманието на най- малките обитатели у дома за няколко дни.

Коледно дърво в одеждите на Снежко
Не винаги един предмет е това, което изглежда. И коледното дърво невинаги е такова, каквото изглежда. В случай, че е избрана бяла изкуствена елха, една черна шапка, подходящ шал и няколко черни топчета могат да я превърнат в снежен човек. Тази украса е много семпла, но също така е и идейна и създава настроение. А Снежко всеки ден може да променя одеждите си според желанието.

Неукрасената елха
По традиция украсата на елхата е върху нея. Но какво ако украса е…. под нея? В съвсем нетрадиционен стил, украсата на елхата за забавление може де се постави под нея. С шарен и лъскат тюл елхата може да се сдобие с интересна одежда, която да бъде декорирана с играчки, фигурки, мъниста и други. Така самата елха остава да блести с естествената си красота и изяществото, което природата и е дала.

С цветовете на дъгата
Едноцветните и/ или хаотично разположение играчки за елха не са толкова креативни и забавни. Но пресъздаване на дъгата върху коледното дърво определено е невероятно, красиво, стилно и грабващо. По диагонал се нареждат играчки в различни цветови нюанси, като един диагонал е само от играчки в един нюанс от даден цвят. Елхата мигновено се превръща с произведение на изкуството.

Захарно коледно дърво
Това е абсолютно и неоспоримо най- хубавото, вкусно и желано от всяко дете коледно дърво. Традиционните коледни играчки са заменени с лакомства- пъстри, захарни и апетитни. Със сигурност това коледно дърво ще остане без украсата си още преди Коледа, но пък „развалянето на елхата“ в този случай е толкова забавно и желано, както с никое друго коледно дърво.

Не е задължително Коледата да бъде само типична, обикновена и традиционна. Тя винаги може да остане такава, но да се внесе щипка разнообразие и ексцентричност.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koket
Категория: Други
Прочетен: 152251
Постинги: 80
Коментари: 0
Гласове: 34
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930