Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2015 08:00 - Домашен уют за котките
Автор: koket Категория: Други   
Прочетен: 685 Коментари: 0 Гласове:
1



  Домашен уют за котките


Котките са гушливи същества. Те обичам да имат свое местенце у дома, което да е точно толкова уютно, колкото е любимият кът на стопанина. В представите на много хора, този кът обикновено е с неприятна миризма и много косми от котето, позициониран е някъде в някой ъгъл и не отговаря естетически на цялостния вид и дизайн на дома.

Дизайнерите все пак са се погрижили за гальовните домашни любимци и са създали красиви, удобни и практични варианти за котешки кът.

Така нареченият котешки хамбургер е сред фаворитите на стопани и на котки. На външен вид изглежда досущ като декоративна възглавница, а реално представлява две тънки възглавници, пришити една за друга откъм четирите крайчета. Материята е специална, миеща се лесно и бързосъхнеща. Пълнежът е от силикон, което позволява лесно поддържане. На котките им е комфортно и топличко, а “хамбургерът” чудесно се слива с обстановката.

Котешката люлка е наистина практична. Портативна е и може да се пренася лесно. Изглежда като обикновено платно, което се захваща за четирите крачета на маса или стол. Така котето спи блажено под някоя мебел, без присъствието и да се набива особено на очи. Отново поддръжката е лесна, а котката е особено доволна.

Котешката етажерка е мебел, която лесно може да се сглоби, създаде и декорира. Представлява подобие на нощно шкафче, без чекмеджета и прочие, с поставени възглавници, върху които котката да спи. Тази етажерка реално може да се използва във всекидневната като помощна масичка, а възглавничката за спане на котката може да е от комплекта декоративни възглавници.

Разновидност на котешката етажерка е котешкият шкаф. Той изисква повече пространство, но в себе си събира всичко необходимо на една котка. Представлява обикновен на пръв поглед шкаф, с горно и долно чекмедже. Едното чекмедже служи за съхранение на котешка храна, другото се използва за съхранение на котешки принадлежности, а тялото на шкафа (между двете чекмеджета) е превърнато в уютен котешки дом. През изрязан кръг в някоя от страните на тялото, котката сама влиза в “дома” си, а вътре има мека постелка, на която да спи, както и стена за подостряне на ноктите. Шкафът по нищо не се отличава от която и да е друга мебел, част е от цялостния интериор, но в себе си събира всичко необходимо на котката и е нейното царство.

Котешка катерушка е възможно най- забавният и практичен подарък, който може един стопанин да направи на своята котка. Един малък свободен ъгъл у дома е достатъчен за нея. Не много големи плоскости/ рафтчета се монтират стъпаловидно в свободния ъгъл. На най- долния или най- горния е идейно да се сложи възглавка, на която котето да спи. В някой бъдещ момент този ъгъл може да се трансформира в цветарник или друго. Тоест котешката катерушка е практична и лесно сменя предназначението си.

Отдавна мина ерата на купешките котешки катерушки, които заемат много място и дома и крещят: “В този дом има котка!”. Вече котешките мебели са много по- практични, красиви и създават много повече уют и за домашните любимци и за техните собственици. Защо тогава, не внесем красота и в техния и в нашия живот?
 



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koket
Категория: Други
Прочетен: 152125
Постинги: 80
Коментари: 0
Гласове: 34
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930