Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2015 08:00 - Декориране според зодията: везни, скорпион, стрелец
Автор: koket Категория: Други   
Прочетен: 755 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Везни ( 23.09 – 22.10 )
Везните обичат хармонията и спокойствието, което те постигат с елегантен декор у дома. Масата в дома на представител на зодията е винаги украсена стилно, обкръжението е изчистено- елегантно, липсват излишни, натруфени декоративни предмети. Везните обичат изчистените линии и простите неща, особено що се отнася до подредбата у дома. Харесва им, когато погледнат в пространството пред себе си, да виждат именно това- пространство, освободено от всякакви модерни предмети. По отношение на цветовете, най- подходящи за тази зодия са нюанси на розовото и зеленото в неговите вариации. Поради характеристиките на зодията, предпочитанията падат върху двойките предмети- две възглавници, два броя свещи и т.н. И разбира се всичко трябва да е в тон. Везните не понасят кича и шаренията.

Скорпион ( 23.10 – 21.11 )
Зодия скорпион е единствената може би зодия, която е „от тъмната страна”. Представителите на зодията предпочитам задушевната обстановка, приглушената светлина и по- малките пространства. Това ги кара да се чувстват уютно и на място. Паралелно с това, харесват реда и около тях всичко трябва да е по конец.
Скорпионите в живота са крайни, което предопределя предпочитанията им за цвят- черно или бяло. Единственото изключение е ярко червеното. В обзавеждането на дома или офиса трябва задължително да присъстват тежките пердета, обстановката да е леко драматична, осветлението да внася тайнственост или всичко, което за другите хора би било депресиращо, е подходящо за един скорпион.

Стрелец ( 22.11 – 21.12 )

Стрелците обичат не просто големите, а огромните пространства и огромните предмети- мебели, картини, декорации. Свещите са задължителни за дома на представител на зодията. Цветовете, подходящи за стрелците са кралско синьо, лилаво и тъмно зелено или най- общо казано цветове, характерни за кралски особи. Сред предпочитаните материи е мраморът- внася в обстановката тежест, усещане за сила и превъзходство.

И без значение коя е Вашата зодия, какви са нейните особености, характеристики и предначертаните предпочитания, важно е как Вие усещате нещата, предметите и цветовете. Просто се вслушайте във вътрешния си глас и в усещанията си, защото те ще дадат най- добра насока как да бъде декориран домът и как всички неговите обитатели ще се чувстват уютно, комфортно и изпълнение с позитивна енергия.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koket
Категория: Други
Прочетен: 152528
Постинги: 80
Коментари: 0
Гласове: 34
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930