Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2015 08:00 - Уникални рамки за снимки
Автор: koket Категория: Други   
Прочетен: 1206 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Най- хубавата страна на декорирането е, че може да се направи с всичко, стига да са вложени желание и въображение. Често един елементарен на вид предмет, който е станал почти незабележима част от ежедневието, може да внесе така желаната промяна у дома. Рамките за снимки са точно такива предмети- често слели се с обстановката, поставени в някой ъгъл на дома, колкото да се каже, че съществуват. Те същевременно са и от предметите, които най- лесно могат да бъдат променени така, че да станат неизменна част от декора.

Рамка за снимка от пътуване
Нестандартна идея за рамка е самата тя да бъде облепена с ксерокопие на изображения свързани със снимката, която ще се постави вътре. Така например, ако ще се постави снимка направена на двама души пред Айфеловата кула, рамката може да се облепи с черно- бели изображения от Париж или карта на града, на метрото, държавата.

Рамка за сватбена снимка
Идеята е да се избере бяла рамка за снимка, която да се декорира с цветове, материи и елементи от сватбената украса. Вариант е рамката да бъде „опакована” в парче от сватбената рокля, с бутониера или подаръче, раздадено на гостите. А защо не и с миниатюрна имитация на сватбения букет на булката?

Рамка за снимка на бебе
Какво по- сладко от спящо бебе. За тази рамка се изисква снимка на спящо бебе. Самата рамка се украсява с памук за да се имитира облак, а върху стъклото на рамката се залепят малки крила на ангелче, за да се създаде илюзия за спящо ангелче сред облаци. Крилцата могат да бъдат изрязани от хартия, от памучен тампон за почистване на грим или дори от перушина.Въпрос на въображение!

Рамка за снимка от зимна или лятна почивка
За спомен от лятна почивка най- подходящата декорация за рамка са мидички събрани от плажа. Друга опция е рамката да се намаже с лепило С200, върху което да се сложи морски пясък. Снимка от зимата почивка е идейно да се постави в рамка украсена с борови иглички или малки шишарки.

Рамка за пролетна снимка
Кой е казал, че снимката трябва да се ограничи само в рамката? Една прекрасна пролетна снимка, на която има заснети цветя като основен или допълнителен елемент, може да излезе и извън рамката. Вариантите са два: рамката да се облепи с цветя или форми сходни на тези, които са на снимката, като се имитира „излизане от снимката” или да се изрежете рамка от самата снимка и да се залепи върху оригиналната рамка. Ефектът и при двата варианта е страхотен.

В украсена или обикновена рамка, снимките трябва да са на показ, за да ни напомнят на всички онези прекрасни мигове, изживени от нас. А с доза креативност, освен като носители на спомени, те могат да влязат и в ролята на една прекрасна, нестандартна, уникална част от декора на дома.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koket
Категория: Други
Прочетен: 152574
Постинги: 80
Коментари: 0
Гласове: 34
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930