Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2015 20:33 - Лятото в нашите домове
Автор: koket Категория: Други   
Прочетен: 592 Коментари: 0 Гласове:
1



Лятото е най- зареденият от към емоции, преживявания, спомени и усещания сезон. С дългите си горещи нощи, наситени аромати и неповторими вкусове, той създава у всеки експлозия, която зарежда човек за цяла година.
Страхотният микс от аромати, чувства, вкусове и т.н. може лесно да се пренесе във всеки дом, с няколко лесни и икономични идеи.

Бялото
Белият цвят е цветът на лятото. То носи освен неизменната чистота и усещане за лекота и ефирност- на душата, на сърцето, на ума. Белите покривала за мебелите, белите покривки и декорации са чудесен начин да се пусне лятото в дома.

Цветове и пак цветове
През летният сезон има най- голямо разнообразие на цветя, плодове и цветове. То е наситено на една безкрайна палитра от всякакви нюанси. За това използвайте цветовете в дома си- вази със свежи цветя, огромни плетени панери с пресни плодове, кошници и шарени чаши и чинии във весели и ярки цветове.

Вън и вътре
През този сезон градината може да бъде „пусната” в дома. Освежените миналогодишни градински мебели, огромни кашпи, житни класове и речни камъни допълват усещането за този сезон.

Миризма на лято
Всеки сезон има своите спечифични аромати. Ароматите на лятото са свежите, наситени и неподправени миризми на плодове и цветя. Заредете дома си с плодови или цветни сапуни, използвайте спрей за освежаване на въздуха, разрежете лимон или диня в кухнята и оставете за час стаята да попие от този неподправен аромат на плодове.

Повече пространство
Осободете се от излишните мебели и декорации поне за летните месеци. Дори махането на килима от стаята, ще позволи в нея да се създаде усещане за прохлада. Вместо килимите може да използвате обикновени плажни рогозки. Асоциацията плаж- море- лято действа успокояващо и зареждащо.

Пуснете лятото не само в живота, ежедневието, ума и сърцето си. Пуснете лятото в домовете си, за да се заредите по- пълноценно с онези незабравими летни мигове и емоции. Защото в последващите хладни есенни и мразовите зимни дни, спомените за горещото и наситено лято, ще ни топлят.image



Тагове:   лято,   декорация,   дом,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koket
Категория: Други
Прочетен: 152414
Постинги: 80
Коментари: 0
Гласове: 34
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930